Teleteknik Home
0 352 339 21 21

Evlenecek Çiftler İçin Ev Kurma Rehberi

Yaşayacağınız evi seçtikten sonra aklınıza gelen ilk soru nasıl dizayn edeceğiniz oluyor. Seçtiğiniz evin mimari özellikleri ve hayalinizdeki ev konseptini tam olarak kafanızda oluşturduktan sonra mobilya tercihlerinizi belirleyebilirsiniz.

Öncelikle sandalyeden yatak odası takımına, yemek masasından oturma grubuna, çatal, kaşık, tuzluğa kadar tüm ürünlerin başlıklarından bulunduğu bir defter edinmelisiniz. Aldığınız her üründe defterden üstünü çizmek nelere odaklanmanız gerektiği konusunda size fayda sağlayacaktır.  Daha sonrasında mevcut bütçeniz ne kadar bu soruyu cevaplamalı ve internet üzerinden fiyat araştırmalısınız. Bu noktada yeni evli çiftlerin imdadına evlilik paketleri koşar. Bütçenizden fazla rakamlara ulaşmak istemiyorsanız İnegöl Düğün Paketleri sizin için ekonomik bir tercih olacaktır.

Evinizin geneline hakim dekorasyon tarzını belirlemek için ev dekorasyonları hakkında dergilerden yararlanabilirsiniz. Az detay ve sadelikten hoşlanıyorsanız modern, minimalist çizgiler, gösteriş ve şıklıktan hoşlanıyorsanız klasik modelleri ve avangard tarzı seçebilirsiniz. Dekorasyonda yaşanmışlığı seviyorsanız vintage tarzı olan mobilya ve aksesuarları seçerek ya da klasikle moderni harmanlayarak yeni bir tarz da yaratabilirsiniz. Seçim siz ve eşinizin ortak beğenilerinize göre şekillenecektir.

Modern Mobilyalar

Geniş alanlarda canlı renk tonlarını, dar ve karanlık yaşam alanlarınızda açık renk mobilyaları tercih etmek her zaman avantajlıdır. Işık alan odalarınızda ise açık renk mobilyalar ile   güneşin enerjisini uzun süre içeride saklayabilirsiniz. Doğal ahşap ve taşlarla mükemmel uyum gösteren kırmızı tonlardaki mobilyalarınız ile evinizin   duvarlarında enerji yakalayabilirsiniz. Yatak odanızda ise rahatlık ve dinginliğin hakim olması için sert kontrastlar ve ağır tonlar yerine yumuşak renkleri tercih edebilirsiniz. Kuzeye bakan cephelerde, sıcak renkler mobilyalar kullanılmalı, güney odalarında ise mavi ton mobilyalar gibi serinletici tonları kullanabilirsiniz.

Dar salonlarınız içinse akla gelen ilk mobilya olan L kanepeler işlevselliği ile ön planda. Ferah bir salon için pastel tonda mobilyalar minimalist köşe takımları, L kanepeler, modern mobilyalar ve duvar tablolarıyla ilgili kişisel zevkinize göre seçim yapabilirsiniz.

Listenize atacağınız her bir tik sizi mutluluğa bir adam daha yaklaştıracaktır. Bu noktada sizlere düşen görev sabırla az az o listeyi tamamlamaktır. Düğün paketleri ise bu konuda en büyük desteciniz olacaktır.

Yeni evlenecek çiftler için, hayallerinizdeki evi oluşturma sürecinde size yardımcı oluyoruz! Kayseri'de mobilya satan firmamız, kaliteli ve şık seçeneklerimizle evinizin döşeme ihtiyaçlarını karşılıyor.

  • Bütçenizi belirleyin ve harcamalarınızı planlayın.
  • İhtiyaçlarınıza ve zevkinize uygun mobilyaları seçin.
  • Kaliteli ve dayanıklı mobilyalar sunuyoruz.
  • Farklı tarz ve renk seçenekleriyle evinize istediğiniz atmosferi yaratın.
  • Hızlı teslimat ve montaj hizmeti sağlıyoruz.

Ev döşeme sürecinde size özel çözümler sunan mobilya firmamızla tanışın! İhtiyaçlarınıza uygun mobilyaları keşfetmek, evinizi hayallerinizdeki gibi döşemek ve evinizde konforlu bir yaşam alanı yaratmak için sizleri mağazamıza bekliyoruz.

💬 Yardım ister misiniz?
Merhaba, 👋
Yardımcı olmamızı ister misiniz?