Teleteknik Home
0 352 339 21 21

2023 Köşe Takımı Trendleri

2023 Köşe takımı trendleri tam olarak bu keyiflere konfor ve şıklıkla eşlik ediyor.

Ailenizdeki her bireyin zaman geçirmekten keyif aldığı bir köşesi vardır. Kahve içerken, kitap okurken, heyecanlı film gecelerinde o köşede bulunmaktan keyif alır.  Huzur veren pastel tonları 2023 köşe takımı trendlerinde sıkça göreceksiniz. Pastel renkler insanların üzerinde ruhu dinlendiren pozitif etkiye sahiptir.  Pastel tonda köşe takımları iş temponuzun yoğunluğundan ve gürültülü hayat akışınızın yorgunluğunu alır. Özellikle beyaz-mavi tonda köşe takımları   ve toprak-soft renkler 2023 de evinizin her köşesinde muhteşem duracaktır. Dar oturma alanları için kurtarıcı parça olan köşe takımlarınız mevcutsa 2023 trendlerini yakalamak için desenli kırlentlerle süsleyebilirsiniz. Böylece evinizin atmosferine renk katabilirsiniz.

Tercihiniz canlı renklerden yana ise 2023 sezonunda kızıl tonlar fuşya tonları, canlı kırmızılar ve morlardan yana tercih yapabilirsiniz. Etnik Türk motifleri, rüstik ve İskandinav stillerinin harmanlanmış yorumları 2023 de dikkat çeken trendlerden. Yorucu günün   sonunda şık bir ortamda rahat etmeniz için tasarlanmış köşe takımları metal ve ahşap malzemelerle yine bu sezon ön planda.

2021Köşe Takımı Trendleri

Köşe takımı trendleri arasında yer alan İnegöl Köşe takımlarının çok fonksiyonluluğu, temizlenebilirliği ve konforu ile birleşiyor. Yüksek ayaklı köşe takımı seçimi ile dar alanlarınızda ışığın odaya yayılmasını sağlayarak aydınlık sağlayabilirsiniz. İnegöl köşe takımları odanızı tıkış tıkış göstermeden ferah ve işlevsel bir alan yaratabilirsiniz.

Özelleştirilmiş bir çözüm olan Modüler tasarımlarıyla İnegöl Köşe takımları her yaşam alanına uyum sağlar. Koltuğunuzu genişletebilir ve orta sehpanız ile dekore edebilirsiniz. Depolama alanı ihtiyaçlarınız için sandıklı, ekstra yatak ihtiyacınız için açılarak yatak olabilen, istediğiniz zaman üçlü kanepe formunu alabilen tasarımları trendlerinde sıkça görebileceksiniz. Köşe takımlarının 2023 yılında da öne çıkan en önemli özelliği rahatlığıdır. Zevkinize bağlı büyük yastıklı köşe takımları, kolları demonte sehpa olarak kullanılabilen detayları ve kolay temizlenebilir kumaş özellikleriyle köşe takımı trendleri evinizi renklendirecek.

Sade renkte tercih ettiğiniz köşe takımınızı renklendirmek için desenli berjer kullanabilir, asimetrik sehpa tercihleriyle evinizin dekorasyonunu tamamlayabilirsiniz. Bohem tarzda veya ekose desen bir battaniyeyle bile köşe takımınızın köşesine kondurmak trendlerini yakalamanızı sağlayacaktır.

💬 Yardım ister misiniz?
Merhaba, 👋
Yardımcı olmamızı ister misiniz?