Teleteknik Home
0 352 339 21 21

Yemek Masalarını Keşfedin

Aile üyelerinin her gün bir araya geldiği yer olan Yemek alanları çoğu evin en haraketli noktalarından birisidir. Bu alanın en önemli unsuru yemek masasıdır.

Aile üyelerinin her gün bir araya geldiği yer olan Yemek alanları çoğu evin en haraketli noktalarından birisidir. Bu alanın en önemli unsuru yemek masasıdır. Yemek masalarının pek çok çeşidi bulunmaktadır. Bu farklı çeşit yemek masası modellerini Teleteknik Home ’da keşfedebilirsiniz.

Yenilikçi Evler için En Yeni Yemek Masalarını Teleteknik Home ‘dan Satın Alın

Boyut ve Alana Göre Yemek Masaları Seçin

Bir yemek masası alırken dikkat etmeniz gereken en önemli faktör yemek masasının boyutudur. Yemek alanınız için doğru boyutu belirlemek için öncelikle yemek alanının boyutunu daha sonra ise masanın boyutunu ölçmeniz gerekmektedir. Bu alanı hesaplarken sandalyelerin kaplayacağı alanıda dahil etmeyi unutmayın. Daha sonrasında bu alanda masanın nasıl görüneceğini hayal etmeye çalışın ve Teleteknik Home ‘da bulunan Yemek masalarını inceleyerek hayallerinizi gerçeğe dönüştürün.

Farklı şekillerde yemek masaları mevcuttur. Yemek masasının şekli kapladığı alanı etkileyebilir. Örneğin, yuvarlak bir yemek masası, dikdörtgen bir masadan daha fazla yer kaplar. Teleteknik Home yemek masası koleksiyonlarından mevcut alana göre 2’li, 4’lü, 6’lı veya 8’li yemek masaları arasından seçim yapabilirsiniz.

4 kişilik yemek masası

Yemek masasının boyutuyla ilgili karar verirken göz önünde bulundurmanız gereken bir diğer unsur düzenli olarak ağırladığınız kişi sayısıdır. Aile üyesi sayısı ve ağırlayacağınız kişi sayısına göre 4,6 veya 8 kişilik yemek masası seçebilirsiniz.

Fiyata Göre Yemek Masası Satın Alın

Yemek masası için bütçeniz varsa Teleteknik Home ‘da şanslısınız. Her bütçeye uyugun fiyat aralıklarıyla Teleteknik Home ‘da aradığınız yemek masalarını bulabilirsiniz.

Farklı Malzemelerden Yemek Masaları Seçin

Yemek masaları ahşap, masif ahşap, MDF, metal, kamış, bambu, plastik, mermer, cam vb. malzemelerden yapılabilmektedir. Yemek masasının malzemesini belirlemek istediğinizde birkaç faktör üzerinden malzeme seçimi yapabilirsiniz.

Yemek masası seçimi yaparken güç ve dayanıklılık faktörlerini göz önünde bulundurmalısınız. Yemek masası yeterince sağlam ve dayanıklı hissettiriyor mu? Uzun yıllar günlük kullanıma dayanacak kadar iyi mi? Evinizi değiştirmeyi planlıyorsanız, yemek masasını taşımanın kolayca olup olmayacağını göz önünde bulundurmalısınız. Bu nedenle, her zaman kaliteli yemek masası takımları aramalısınız. Bu soruları göz önünde bulundurduktan sonra evinizin iç mekanının genel dekor ve temasına uygun malzeme seçebilirsiniz.

Çoğu yemek masası, ahşap veya metal bir ana yapıya sahiptir. Yemek masalarının üstü ahşap, cam, mermer veya diğer malzemelerden olabilir. Yemek masanızı diğer mobilyalarınıza uyumuna göre seçebilirsiniz.

Farklı Tasarımlarda Yemek Masaları Satın Alın

Teleteknik Home mağazalarında ve internet sitesinde çok çeşitli yemek masası tasarımları mevcuttur. Minimalistten ayrıntılı ve modern geçiş tasarımlarına kadar geniş bir yelpazeden seçim yapabilirsiniz.

Minimalist Yemek Masası Takımları: Minimalist yemek masalarının karakteristik özelliği sade ve fonksiyonel tasarımlara sahip olmalarıdır. Bu tasarımların her türlü dekor stiliyle karışması kolaydır. Basit ve zamansız tasarıma sahip evlerde kendilerini en iyi şekilde gösterirler.

Dekoratif Yemek Masası Takımları: Evinizin tasarımı dekoratif tarafa daha çok eğiliyorsa yemek masası takımınızın Dekoratif Yemek Masası Takımlarından olması daha uygun olacaktır. Teleteknik Home birbirinden farklı pek çok dekoratif yemek masası çeşitlerine sahiptir.

Modern Yemek Masası Takımları: Modern yemek masası tasarımları klasik bir havaya sahiptir. Kıvrımlı bacaklar, doğadan ilham alan desenler vb. gibi birkaç vurgulu basit yapılarla karakterize edilirler. Modern tasarımlar, modern dekor stillerini tamamlar.

yemek masası fiyat aralığı nedir

Yemek Masası Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yemek Masası alırken hangi boyutta istediğinize karar vermelisiniz. Yemek masasının boyutu pek çok faktöre bağlıdır. Yemek alanında günlük kaç kişi ağırlamanız gerekiyor? Kalabalık bir aileniz varsa 6 kişilik hatta 8 kişilik yemek masası almalısınız. Daha az kişi için yemek masası almanız gerekiyorsa 4 kişilik yemek masası seçmelisiniz.

Teleteknik Home internet sitesinde yemek masaları için hızlı bir arama yapabilir, Masif Ahşap, ahşap, MDF, plastik, metal, mermer ve cam gibi farklı malzemelere sahip yemek masası ve sandalyelerini inceleyebilirsiniz.

Yemek masası malzemesini birkaç faktöre göre seçmeye dikkat etmelisiniz. Bu konuda en önemli faktör evinizdeki diğer mobilyalardır. Kanepe, sandalye, sehpa vb. mevcut mobilyalarınız görümüne ve hissine uygun bir malzeme seçmeye özen göstermelisiniz.

Sık Sorulan Sorular

Yemek masaları için en iyi ahşap hangisidir?

Yemek masaları, masif ahşap, MDF, mühendislik ahşap vb. gibi farklı ahşap türlerinde mevcuttur. En iyi tür, ne kadar iyi yapıldığına ve dayanıklılığına bağlıdır.

Online yemek masası satın almak uygun mudur?

Yemek masaları da dahil olmak üzere çevrimiçi mobilya satın almak, mobilya satın almanın iyi bir yoludur. Online yemek masası satın almak, farklı seçeneklerin stillerini ve fiyatlarını karşılaştırmanızı kolaylaştırır.

Teleteknik Home ‘da yemek masası fiyat aralığı nedir?

Yemek masasının malzemesine, stiline ve tasarımına bağlı olarak pek çok farklı fiyat seçeneği mevcuttur. Yemek Masası Fiyatı, kullanılan malzemeler, tasarım vb. Gibi çeşitli faktörlere bağlıdır.

Farklı Tasarımlarda Yemek Masaları

Evim için iyi bir yemek masasını nasıl seçerim?

Bir yemek masası seçmenin en iyi yolu, çevrimiçi mobilya mağazalarına göz atmaktır. Tercih ettiğiniz malzeme, tasarım, boyut ve bütçenize göre aramanızı daraltabilirsiniz.

Hangi yemek masası şekli en iyisidir?

Seçmeniz gereken yemek masasının şekli, kişisel zevkinize, ihtiyacınıza ve yemek alanınızdaki boş alana bağlıdır.

Yemek masalarının standart ölçüleri nelerdir?

Yemek masaları 2 kişilik, 4 kişilik yemek masası, 6 kişilik yemek takımı ve 8 kişilik olmak üzere farklı ölçülerde mevcuttur. Standart boyut, uzunluk ve yükseklik, seçtiğiniz markaya bağlı olacaktır.

💬 Yardım ister misiniz?
Merhaba, 👋
Yardımcı olmamızı ister misiniz?